Friday, May 22, 2009

if only

ok. bout 5pm td sumpah bosan teruk2. so i decided to keluar lah sat. ke taiping central. without any intention saja ah nak gedik keluar kan. mandi2. ok. xde mood. cuma sarung seluar pendek pstu haha t.shirt faculty. huehue. pstu sejurus hendak melangkah kaki keluar dr pintu rumah, out of no where terdengar suara Mak. "oi budak. where are u going hah? hah?" 

ewah. Mak bunyi nak tegar jeeee. "keluar sat la mak. borinnggg" ok padahal terchuak ke bebeh kan mcm haaa dah brapa lama la pulok mokchik tu tido kat krusi panjang kat hall. apasal aku boleh tak prasan. 

"oh haa. pegi mana? ni abah nak balik ni kang xmau jumpa dulu?" abah? abah? abah? abah? abah?

"abah balik? yeay. ok tak lama. janjiiiiii."

OKEH BIAR AH AKU MMG ANAK ABAH. SEBUK AHHH. aa rindu je abah. but then alah bukan nak lama punnn kan.  so aku pun keluar aje ah. 

tak sempat nak 5 menet drive, dah tersampai Taiping Central. ye. mmg dekat. tak mencabar langsung jaraknye dari rumah. gua pun pusing2 lah kan cari parking. ok dapat dah satu parking senget. untuk pengetahuan korang aku terer la sehh parking stok senget2 ni. psl kalau kena parking straight pun aku parking senget jugak. ok whatever whatever. mcm biasa laaahhh. cina ramai berlegar kat bawah tu. pstu mcm ada geng2 bola jugak kat bawah tu. xde satu yg mentarik so gua pun masuk je laa entrance T.C. singgah farmasi. singgah VINCCI. pstu naik 1st floor singgah ELIANTO jamu mata pembayang2 mata. 

 
1/2 hour chentu aku turun balik. tserempak dgn budak2 band KILLING JAMILAH ke KILLING DALILAH ke pape ah. diorang kata "wehh  ha nawal. kau pun ada jugak."

"ha pulak. sapa je lagi yg ada?"

"awin kat bawah. dgn erry."

"oh haa okeh okeh."


ok sorry bebi. its not that aku takmau terserempak dgn kau. tp dah janji nak balik awal kaaannn.
ok dah nak balik dah ni. dah nak sampai exit clear automatic sliding dah niiii. sikit lagi. sikit lagi.

tiba2 ada mamat cam kunun ah comel berdiri dekat kedai camera.  pakai seluar pendek jugak.  senyum2 kat aku. aku pun macham tersenyum ah balik kannn. hiks. harab korang sedar the fact that aku mmg seorang yg rabunnn. 30 saat jugak la aku dok pandang muka dia nak focus kot2 la kenal keeee nak kenal keee amenda kan.

tup tup tup.....

amar safwan siallllll. babi ah aku terserempak dgn amaaaaaa. babi ahhhhh. dah la aku belum pernah terserempak secara rasmi dgn dia lepas break dulu. thudiaaaa TAK meremang pun bulu. 
rilek dia datang kat aku senyum2. 1st thing dia cakab sampai depan muka aku is "ya allah. aimisyu nye wal".


pstu bole pulak  dgn terketarnye aku cakap "oh ha. later ama."



ok tolong ah paham wehhh. its not that aku tak get over ama lagi. gilababi kau. aku dah sempat ada boyfriend siap beberapa org scandal lagi kan lps breakup dgn ama. pstu mcm baru skarang nak terserempak. hari busuk aku pulak tuuu. well. siapa yg nak terjumpa exbf dgn rupa mcm xmandi hampir 2 hari kan. luckily sempat berconcealer+foundation sket b4 kluar td. but still busuk je rupa aku tauuuu.

hmmh. dah ah. 
mana aafiat ni. suruh call in 5 mins kot. rindu ni! hissshhh.
ok xpasal nak marah. tihihi.



7 comments:

  1. OMK (Oh Mak Kau), he did say that? mmg xamarx betol la.

    ReplyDelete
  2. ahahahhaha. nak jumpa ex nak kurus cantik kan kau kata. senam dak kau? eehehe aku anonymous jelah tapi kau tau je aku sape kan.

    ReplyDelete
  3. bhahahahah.apehal blah terus hari tu?hahah awin stop it with xamarx.no more X's.bhahahaha
    kau dh kurus nawal.kikikikikiki eh eh "1st thing dia cakab sampai depan muka aku is "ya allah. aimisyu nye wal". did i say that?sumpah aku lupa.bahhahahaha :D

    ReplyDelete
  4. wal. aku panik baca komen atas nih. -tazen

    ReplyDelete
  5. hi,can we exchange our banner,if u dont have banner i still can post your link,please let me know after it done..

    please come n view around my site and u will find the wonderful jewelry i made my self,place your order if u like it..thank

    http://www.riqzmiecreation.com/

    ReplyDelete
  6. fuyooooo.
    haisyyyy.
    i slalu pk kita xkan terserempak dgn ex2 kita suma lepas break
    yelaaaa
    dunia kan besar
    tapi....
    kalo terserempak,
    nak buat reaksi ape ek?
    huuuuuuuuu.
    takottttttt.
    silap2 ngs kat situ.

    ReplyDelete
  7. u're invited. new contest at http://kameraxburuk.blogspot.com/2009/12/giveaway.html

    ReplyDelete

jangan laser sangat yea.